Οι ειδικοί στα spa


Φανταστείτε ό,τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας στο κομμάτι του spa και της ευεξίας. Τώρα, φανταστείτε να γνωρίζατε τους καλύτερους επαγγελματίες στον συγκεκριμένο χώρο...

Είμαστε η HWS. Μια boutique εταιρεία με αποκλειστικό αντικείμενο την ενοικίαση και διαχείριση χώρων ευεξίας και spa, καθώς και την στελέχωσή τους με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Αξιοποιώντας τόσο την εμπειρία μας στο κομμάτι των ξενοδοχειακών υπηρεσιών όσο και την παρουσία μας στον χώρο των αναλώσιμων προμηθειών spa, μπορούμε και προσφέρουμε υπηρεσίες 5 αστέρων σε όλα τα μέλη και τους πελάτες των spa που διαχειριζόμαστε.

Υπηρεσίες spa 5 αστέρων


Απευθυνόμαστε σε όλες εκείνες τις ξενοδοχειακές μονάδες που εκτιμούν τη σημασία ενός ποιοτικού service όπως το spa, αλλά δεν μπορούν ν' αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της λειτουργίας του -από τον σχεδιασμό και την αδειοδότηση, ως την προμήθεια αναλώσιμων και την εκπαίδευση του προσωπικού του. Με άλλα λόγια, σας δίνουμε κάθε λόγο να εντάξετε στο menu των υπηρεσιών σας μια premium εμπειρία για τους επισκέπτες σας. Μιας εμπειρίας σχεδιασμένη από ανθρώπους με προσήλωση σε ένα πελατοκεντρικό επιχειρηματικό μοντέλο, το μοναδικό ικανό να σταθεί σε μια αγορά τόσο απαιτητική αλλά και τόσο ανταγωνιστική.

Premium εμπειρία spa


Γιατί η ποιότητα στο πεδίο της παροχής υπηρεσιών δεν είναι κάτι που απλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αλλά να γίνεται και πράξη. Μια άκρως ανταγωνιστική αγορά απαιτεί ένα πακέτο υπηρεσιών ικανό να σταθεί και να κερδίζει σε κάθε επίπεδο. Από τις εντυπώσεις των πελατών -που μεταφράζονται σε θετικά σχόλια online, ισχυρό word of mouth, επανάληψη επισκέψεων και διεύρυνση του μεριδίου αγοράς για το ξενοδοχείο- ως την αίσθηση ασφάλειας για τον επαγγελματία που συνεπάγεται η τήρηση αυστηρών κανόνων ασφάλειας και ποιότητας από μέρους μας. Και αυτό το πακέτο απαιτεί ικανά στελέχη, προσηλωμένους επαγγελματίες, τεχνογνωσία, και προσαρμόσιμες στην κουλτούρα κάθε ξενοδοχείου ή μονάδας λύσεις. Αυτό το πακέτο αναζητά ο κάθε επισκέπτης σας, αυτό το πακέτο προσφέρουμε. Τόσο απλά. Τόσο HWS!

Είμαστε η HWS. Και πλέον, μπορείτε να προσφέρετε αυτό που φαντάζεστε, έτσι όπως ακριβώς το φαντάζεστε...