Scroll

About Us

Ποιοί είμαστε και τι κάνουμε

Download pdf

Η Hotel Wellness είναι μια εταιρία λειτουργίας κέντρων ευεξίας και SPA, με εξειδίκευση στα ελληνικά ξενοδοχεία.

Η 20ετής εμπειρία μας στο χώρο της ευεξίας μας καθιστά μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης κέντρων ευεξίας και SPA στην Ελλάδα.

Οι υπηρεσίες ευεξίας και ομορφιάς και κατ’ επέκταση το SPA αποτελούν πλέον μια πολύ σημαντική παροχή του ξενοδοχείου στην εποχή μας. Το παρεχόμενο προϊόν θα πρέπει να αποτελεί ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ για τον πελάτη και ταυτόχρονα ένα ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΤΜΗΜΑ για τον ξενοδόχο.

Το κάθε ξενοδοχείο αποτελεί για εμάς ένα μοναδικό καμβά έμπνευσης και δημιουργίας. Σχεδιάζουμε από το Α έως το Ω το τμήμα ευεξίας του ξενοδοχείου σας, δημιουργώντας ένα μοναδικό concept κάθε φορά.

Λειτουργώντας με επιτυχία δεκάδες διαφορετικά SPA, γνωρίζουμε τη συνταγή της επιτυχίας και παρακολουθώντας τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλευτικής και διαχείρισης υψηλών προδιαγραφών.

Σχεδιάζουμε βήμα – βήμα το τμήμα ευεξίας του ξενοδοχείου σας, βασιζόμενοι στη δυναμική των διανυκτερεύσεων, στις εθνικότητες των πελατών σας και στις τιμές των δωματίων σας, για να ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου σας.

Σε ένα ήδη υπάρχον SPA, προσαρμόζουμε το προϊόν, ανανεώνουμε, αναβαθμίζουμε και εξοπλίζουμε τον χώρο σας. Αντίστοιχα αναζητούμε, προσλαμβάνουμε και εκπαιδεύουμε το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό.

Είμαστε ο λειτουργικός διευθυντής του SPA για το ξενοδοχείο σας, που θα εξασφαλίσει την καθημερινή, εύρυθμη λειτουργία του και φυσικά την κερδοφορία του.

Download pdf

Αξίες από εμάς για τον ξενοδόχο

Πάθος

Το πάθος μας για την ευεξία είναι για μας τρόπος ζωής που μετουσιώθηκε σε επιχειρηματική δράση.

Δημιουργικότητα

Ο τομέας της ευεξίας στο ξενοδοχείο, είναι ένας αναπτυσσόμενος τομέας. Ενημερωνόμαστε συνεχώς, εξελισσόμαστε και προχωράμε μπροστά δημιουργώντας καινοτόμες και εξατομικευμένες προτάσεις για τους πελάτες μας.

Επαγγελματισμός

Η εξειδίκευση είναι μία από τις βασικές μας αξίες. Εργαζόμαστε με σοβαρότητα και σεβασμό προς τις υποχρεώσεις μας.

Αποτελεσματικότητα

Η επιτυχία μας βασίζεται στη μακροχρόνια εμπειρία μας πάνω στη διοίκηση και διαχείριση των Spa. Υποστηρίζουμε με βιώσιμες μεθόδους και λύσεις την κερδοφορία των πελατών μας, γινόμαστε ο λειτουργικός διευθυντής του spa, εξασφαλίζοντας την ανάπτυξη και την απόδοση της επένδυσης.

Αξιοπιστία

Η συνέπεια απέναντι στις δεσμεύσεις μας αποτελεί βασική μας αρχή. Έτσι δημιουργούμε ουσιαστικές σχέσεις και συνεργασίες που βασίζονται στην εμπιστοσύνη.

Keyfigures

• Passion
• Creativity
• Professionalism
• Effectiveness
• Reliability

Proud To Be Trusted

0

Χρόνια εμπειρίας

0

Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία

0

Ολοκληρωμένα Spa Projects συμβουλευτικής και δειχείρισης

0

Εργαζόμενοι

0

Ευχαριστημένοι επισκέπτες ανά σεζόν

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία